Viser alle 6 resultater

 • FILTBLADET KONGELYS – Verbascum thapsus

  Filtbladet Kongelys – Verbascum thapsus

  20,00 kr.

  To-årig plante. Udsås helst om efteråret og overvintrer som bladroset og andet år blomstrer med høje blomsterstand. Meget nektarrig og værtsplante for natsværmere som Kongelys-Hætteugle. Blomstringen strækker sig over lang tid, fordi den først springer ud nederst i blomsterstanden og derefter hele vejen op. Meget små frø, der blandes med sand, lægges oven på jorden og vandes forsigtigt.

  Indhold: Ca. 100 frø pr. pose.

 • GLAT VEJBRED - Plantago major

  Glat Vejbred – Plantago major

  20,00 kr.

  Vejbred vokser stort set overalt. Kan sås direkte på friland hele året – også i den kolde periode. Bland frøet med lidt fint sand og drys blandingen ud ovenpå jorden. Riv let og vand forsigtigt, så alle de små frø ikke bliver skyllet væk. Dækkes blot med et tyndt lag jord.Flerårig. Kan sås både forår og efterår.

  40-50 frø pr. pose.

 • Honningurt

  Honningurt – Phacelia tanacetifolia

  20,00 kr.

  Honningurt ynder fuld sol til ganske let skygge. Fugtighed i vækstperioden frem til blomstring er vigtig. Blomstrer fra fra juni til oktober.

  Etårig. Rigtig god nektar- og pollenplante, samt god grøngødningsplante.

 • Morgenfrue - Calendula officinalis

  Morgenfrue – Calendula officinalis

  20,00 kr.

  Morgenfrue ynder solrige steder samt velgødet jord. Et-årig, men kan overvintre i milde vintre. Blomstrer fra juli med ca. 30-50 cm høje gule-orange blomster og har en meget lang blomstringstid. Udsås bedst forår men spreder gerne sig selv om efteråret. Ca.100 frø.

 • NATLYS - Oenothera biennis

  Natlys – Oenothera biennis

  20,00 kr.

  Natlys er en to-årig plante. Den udsås helst om efteråret og overvintrer som bladroset. Blomstrer det andet år med høje blomsterstande. Meget nektarrig med velduftende, cremegule blomster, der åbner sig om aftenen.

  Bliver ca. 80-150 cm høj. Gammel køkkenurt hvor alle dele af planten er spiselig..

 • PRIKBLADET PERIKON - Hypericum perforatum

  Prikbladet Perikon – Hypericum perforatum

  20,00 kr.

  Perikon ynder solrige næringsfattige steder. Blomstrer fra juli med ca. 40-50 cm høje blomsterklaser, som har en meget lang blomstringstid.

  Flerårig. Udsås forår og efterår. Meget små frø, som blandes med sand og vandes ned i jorden. Ikke tildækkes. 2-400 frø.