Handelsbetingelser

Betaling

Engdyrker.dk modtager betaling med alle almindelige korttyper. Engdyrker.dk tager intet gebyr for at betale med betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Engdyrker.dk sender ud af huset indenfor to arbejdsdage med Post Nord, som bringer normal brevpost ud i Danmark 1-5 hverdage efter modtagelse – dog søgne/helligdage undtaget.

Forsendelse

Prisen afhænger af vægt og antal, og du kan hele tiden følge med i forsendelsesprisen ved at kigge i kurven.

Brevforsendelser kan ikke sendes til postbokse, da Post Nord kun tillader pakker hertil. I tilfælde af en evt. bestilling, hvor du ved en fejl har ønsket levering til postboks, ændres din forsendelse til den adresse, som er angivet under fakturamodtager.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@engdyrker.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst her på siden.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Engdyrkerne, Stubberupvej 34, 9520 Skørping.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Engdyrkerne, Stubberupvej 34, 9520 Skørping.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Særligt om frø

Du er velkommen til at sende en e-mail, hvis du mener at have modtaget frø med dårlig spireprocent. Husk, at reklamationsretten ikke omfatter frø, som er håndteret forkert: Mange ting kan spille ind her såsom forkert fugtighed/temperatur/håndtering, m.m.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Engdyrker.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@engdyrker.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Engdyrkerne.Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus https://kpo.naevneneshus.dk/Public/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

Det var en lang obligatorisk juridisk smøre…… Er du kommet i tvivl om noget, eller er der noget, jeg kan hjælpe dig med, så skriv endelig til mig på info@engdyrker.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1-2-2021 kl: 16:55

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Til Engdyrkerne
Stubberupvej 34
9520 Skørping

info@engdyrker.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den: ___________________ Modtaget den: ___________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________ Dato: _____

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)